19 juni, 2024

Visie!

1 min read

Waarvoor staan wij?!

Zoals je wellicht wel weet hechten wij enorm veel belang aan beweging, spel en plezier. Maar onze visie omvat nog veel meer peilers. Waar wij voor staan, wat wij belangrijk vinden, waar we veel waarde aan hechten kunt u hieronder uitgebreid lezen.

Open en transparant beleid!

Bij Sjoeboe zijn we altijd open en correct tegenover ouders. We willen een transparant beleid waarbij zowel ouders als ons team gelijkwaardig beschouwd kunnen worden. Alle partners in dit verhaal verdienen een mooie plek.
Met een groot hart voor alle kinderen proberen wij die openheid te garanderen naar alle externen van onze werking.

Vraag het aan onze ouders. Sjoeboe voert een open en transparant beleid.

Passie!

Met een doordachte gedrevenheid gaan wij aan de slag met uw kostbaarste bezit. Uw kind is bij ons in goede handen. Alle begeleiders dragen zorg voor onze kinderen, verzorgen een educatief en pedagogische activiteitenplanning en doen dit allemaal met evenveel passie.

Onze kamppop – Joppe – helpt ons om bij kinderen door te dringen en hen te motiveren. De zorg voor het kind staat centraal. Ook voor hen die het wat moeilijker hebben.

Kwaliteit!

Alle kampen/ lessen/ workshops/ … worden met de nodige kwaliteit gegeven. Alles wordt gecontroleerd en goedgekeurd door het Staff-team van AS Factory. Op die manier garanderen wij u een mooi aanbod, afgestemd op pedagogische en educatieve standpunten.

Ons aanbod is educatief, wat wijst op meer dan vrijetijdsvulling. Uiteraard vervangen wij de school niet, maar we zorgen voor een zinvolle invulling van ons aanbod.

Beweging!

Beweging is en blijft de belangrijkste peiler binnen Sjoeboe. Zonder deze peiler gaan wij niet aan de slag. Tegenwoordig zitten alle kinderen aan een scherm gekluisterd (net als u nu 😉 ) en bewegen ze niet meer. Met Sjoeboe proberen wij tegemoet te komen aan de unieke bewegingsdrang van alle kinderen.