19 juni, 2024

Ons team!

3 mins read

De Sjoeboe!-familie is een grote gezellige bende met uiteenlopende taken. Benieuwd wie binnenkort jouw kamp zal begeleiden of welke docent straks voor je groep staat? Hieronder kun je terugvinden wie zowel voor als achter de schermen klaar staat om ons team te ondersteunen.

 

 

OVER SJOEBOE!

Sjoeboe! zag het levenslicht in 2018 vanuit de noodzaak die werd gevoeld om een aanbod te creëren voor kleuters in Bredene. Naast het klassieke jeugdaanbod werd vastgesteld dat kleuters weinig mogelijkheden hadden om aan zinvolle vrijetijdsbesteding te doen in de schoolvakanties. Zo werden de eerste kleuterkampen geboren. Het werd meteen een hit en in no time swingden het aantal inschrijvingen uit de pan. Op vraag van velen werden ook kampen voor lagere schoolkinderen toegevoegd en er werd zelfs een overnachtingskamp geïntroduceerd. Door corona viel alles wat stil en na deze moeilijke periode werd in 2021 een rebranding doorgevoerd en werd de nieuwe, meer moderne, versie van de egel Sjoeboe! gelanceerd. Het aanbod werd traag maar zeker weer opgebouwd. Al sinds het begin werd er op regelmatige basis samengewerkt of beroep gedaan op Animado! voor activiteiten in de gemeenschappelijk thuisbasis Bredene. Toen deze samenwerking steeds intensiever werd, met ook de opstart van een musicallessenreeks en enkele gezamenlijke evenementen, kon een volgende stap niet uitblijven. In 2022 werd deze samenwerking dan bekroond met een fusie. Samen nemen ze sindsdien hun intrek onder het dak van AS Factory vzw, een gloednieuw ‘house of entertainment’ die door deze fusie nog sterker in zijn schoenen staat. Voor onze klanten en gebruikers hoeft er zelfs niets te veranderen. De merken Sjoeboe! en Animado! blijven bestaan en het aanbod zal in de toekomst enkel maar groter worden.

 

ONZE STAFF!

Sjoeboe! is een onderdeel van AS Factory vzw. Vanuit de raad van bestuur van deze vzw is een eindverantwoordelijk voor de werking van Sjoeboe! aangeduid. Aan het hoofd van Sjoeboe! staat de coördinator, Kevin. De raad van bestuur wordt in de dagelijkse werking ondersteund door ons Staff-team.

KEVIN!
Bestuurder

KENZIE!
Bestuurder

ELS!
Staff-lid!

JALINA!
Staff-lid!

STEVEN!
Staff-lid!

SUBODH!
Staff-lid!

 

 

 

 

 

 

ONZE EDUCATIEVE BEGELEIDERS!


Sjoeboe is geen Sjoeboe zonder de waardevolle inzet van alle educatieve begeleiders. Zij zetten zich tijdens alle kampen en feestmomenten in om het beste van zichzelf te geven. Alle educatieve begeleiders zijn in het bezit van minstens een attest ‘animator in het jeugdwerk’ of gelijkwaardig. Hiermee zorgen we voor de kwaliteit van onze kampen en workshops!

KEVIN!
Begeleider

JALINA!
Begeleider

AUKE!
Begeleider

SERENA!
Begeleider

TATIANA!
Begeleider

LINDA!
Begeleider

DAIRA!
Begeleider

KLAAS!
Begeleider

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ONZE MUSICALDOCENTEN!

Sjoeboe draait natuurlijk niet zonder docenten. Deze docenten worden ingezet voor de lessen van het musicalproject ‘Talent Academy’.

SIEBE!
Docent zang, drama

KEVIN!
Docent dans

KENZIE!
Docent zang, drama

ELINE!
Docent dans

 

 

 

 

 

 

ONZE MUZIKIDSDOCENTEN!

Deze docenten worden ingezet voor de lessen van het MuziKids-project.

KEVIN!
Docent zang, drama

JALINA!
Docent dans

 

 

 

 

 

 

ONZE MEDEWERKERS!

Tijdens het ganse jaar wordt er ook achter de schermen hard gewerkt om van Sjoeboe! een succes te maken. Zowel administratief, online als in de keuken staan heel wat mensen paraat om de kamp- en activiteitenervaring bij Sjoeboe! compleet te maken!

KENZIE!
Webbeheer

CHARISSA!
Keukenteam

JANA!
Keukenteam

MANUELA!
Keukenteam

STEFANIE!
Keukenteam

ELS!
Backstage-manager